MUN JOULUKUU


Tänä vuonna laitoin joulun jo vähän etuajassa kotiin, siihen kuitenkin vähän lisää fiilistä saatiin poroteemalla! // Ihania iltoja kotikotona landella // Voin kertoa, että just nyt on niin tajuton Lappi -kuume! Ääh haluisin niin sinne. Kuva on vuoden takaa Iso Syötteeltä. // Kuitenkin laannutettiin tätä kaipuuta Tampereen Lapland hotellissa minireissun merkeissä. // Hotellibrunssit on parhautta Lue koko reissupostaus täältä! // Uusi ihanuus Macilta tarttui jouluostosten mukana itsellekin pieneksi lahjaksi.


Vietettiin ihanalla kaveriporukalla kokonainen viikonloppu mökillä keskellä ei mitään Sauna ja palju oli kovalla kulutuksella! // Synttärityttönä lempparimekossa! // Joulun vietossa pyörähti melkein koko jouluviikko kotikotona landella. Mun koko joulunvieton voi kurkkia täältä. // Be confident and beautiful  Zoevan meikkisivellinsetti kotiutui tänne minulle. // Selfie tietenkin ja tietenkin meidän uudessa autossa! // Tänään korkataan ja lähdetään viihtymään viihteelle Jyväskylän yöhön! Jee! Ihanaa vuodenvaihdetta jokaiselle!

- M

10 kommenttia

 1. Kauniita ja hyvänlaatuisia kuvia! Suloinen kissa tuoss yhdessä kuvassa! ❤
  Lappi on kyllä ihana paikka, itsekin haluisin sinne koska siellä on kaunista sekä hyvät laskettelu- ja talviurheilumahdollisuudet!
  Kivaa uutta vuotta!

  Linkki vielä blogiini❤
  The Swan Song blogini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nopsa! ♥ Niinpä, voikun pääsisi pian! Samoin sinulle! :)

   Poista
 2. Hyvää alkanutta uutta vuotta Marianne! <3 Tää postaus oli hyvä. Sun joulukuuhun on mahtunut vaikka mitä kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina, samoin sinulle! <3 Niin on, toivottavasti tammikuusta löytyy yhtäpaljon kaikkea kivaa!

   Poista
 3. Pakko sanoo, että olet älyttömän kaunis. :) Kivoja kuvia oli tässä postauksessa. Minä haluaisin lappiin, kun itse olen hädin tuskin Rovaniemellä käynyt päivän reissulla pyörähtämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Oi jokaisen pitäisi päästä viettämään edes pari päivää lapissa! Siellä se tunnelma vaan on jotain niin ihanaa, eikä sitä ymmärrä ellei ole käynyt!

   Poista
 4. Tosi kivasti toteutettu postaus ja ihania kuvia kaikissa kollaaseissa!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia kollaaseissa, ja tosi hyvin toteutettu! Aion liittyä lukijaksi, mahtava blogi :---) ♥

  http://tia-smilinglife.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kuvat löytyy myös instagramista @mariannnne! Ihana kuulla, tervetuloa Tia! ♥ :)

   Poista

Back to Top