Indiedays Blogger's Inspiration Day 2015

Huh mikä päivä! Ja nyt myös minun ensimmäinen Inspiration Day koettu ja nähty. Voin sanoa, että sitä kutsua sinne en osannut odottaa näin blogin aikaisessa vaiheessa, mutta olin siitä suunnattoman iloinen ja innoissani! Indiedays siis järkkäsi näitä Helsingin kattojen yllä ravintola Maxinessa lauantaina päivällä. Kaiken matkustuksen ja pyörimisen jälkeen seuraavana päivänä uuvutti, mutta ihan mahtava päivä silti takana ja oli niin kivaa päästä tuonne mukaan!

Erilaisia drinkkejä ja juomia maisteltiin, kuvassa oleva glögin makuinen 
Fresita voisi olla aika nappivalita pikkujouluihin!


Sitä pikkujoulukautta ajatellen Nellyltäkin löytyy aika ihania juttuja! Selvästi kaikenlaiset nyörit vaatteessa kuin vaatteessa, kimaltelevat haalarit ja mekot syvään uurrettuine päänteineen ja selkeät linjat on edelleen in.


Välillä pitää vähän syödäkin! Päästiin maistelemaan vähän erikoisempia snäcksejä. 
Tulista ja vähän miedompaa, lihaa ja kalaa lisukkeineen ja päälle vähän makeaa tietenkin.


Seurana oli ihanat Jenica ja Emma! Siellä törmättiin muutamiin muihinkin tuttuihin kasvoihin ja paljon uusiinkin. Koko paikkahan oli täynnä toinen toistaan kiinnostavempia tyyppejä.


Tuolla pääsi myös mm. katselemaan Vagabondin kenkäuutuuksia ja kuvauttamaan ne jalassaan valokuvaajan edessä, maistelemaan Tupla+ proteiini ja energia -patukoita ja monia muita juttuja, tsekkailemaan superihania silmälasikehyksiä Instrumentariumilta ja Biozellilta sai Colormask -tyvisprayn mukaan josta kuulette luultavasti vielä täällä! Yhdellä pisteellä tehtiin myös geelilakkauksia ja hennatatuointeja. 

Paljon paljon kaikkea kivaa siis, joten tuon jälkeen on kyllä ollut hyvä aloittaa marraskuu!

- M  ♥

6 kommenttia

 1. Bongasin siut tuolla Inspiration Dayssa. ^^ Oli mukava tapahtuma, mie tykkäsin erityisesti siitä Vagabondin pisteestä ja Instrumentariumista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa hauska kuulla! :D Niin oli kyllä tosi kiva päivä! :)

   Poista
 2. Ois kyllä joskus niin hienoa päästä tuonne inspiration day- tapaamiseen! :) Ainakin näiden kuvien perusteella vaikuttaa varsin hyvältä! Ja muutenkin tykkään seurailla sun blogia, aina jotain mielenkiintoista!

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ensi vuonna jo? ;) Oli kyllä tosi kivaa päästä tuonne! Voi kun kiva, kiitos! :)

   Poista
 3. Mietin vaa oikeesti, että miten joku voi olla noin kaunis! :D Ja kuten ennenkin olen sanonut, niin tykkään sun blogistas erittäin paljon :) Jatka samaan malliin!

  http://misslittlemarie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kiitos niin paljon! :D Ihana kommentti ja kivaa kuulla!

   Poista

Back to Top