HOME INSPO


Aah saanko tälläisen kodin saanko? Meidän nykyiseen pieneen kotikoloon voi käydä kurkkailemassa täällä, mutta repeän liitoksistani kun katson näitä kuvia joita pyörii päivittäin Instagram -feedissä ruokkimassa omia haaveita. Täydellisessä kodissa olisi valkoista ja valoisaa tietenkin, mahdollisimman paljon luonnonvaloa kiitos. Kaipaan myös tälläistä tietynlaista väljyyttä, niin että tavaroillakin on vähän tilaa hengittää. Niin, että ruokapöydän ympäriltä pääsee kulkemaan helposti ja siinä on oikeasti tilaa. Niistä asioista jotka tekee kodin se on ehkä yksi tärkein, sen harmahtavan vaalean laminaattilattian lisäksi. Kauniita selkeitä esineitä ja kepeitä siroja juttuja. Harmoonista ja siistiä. Lasia ja marmoria. Kaikkea ihanaa. Ehkä mulla on vielä joku päivä täydellinen koti, näistä on ainakin hyvä lähteä ottamaan mallia ja seuraavan asunnon kriteerit onkin aika korkealla... :-D Tänään aionkin loppupäivän kuluttaa miettimällä vähän pientä joulusisustusta ja selaamalla nettikauppoja!

Tässä muutamia suosikkiseurattavia Instagramissa, joilta nämä kuvat on peräisin ja joista saan päivittäin inspiraatiota sisustukseen: @homebymanda @ilovemyinterior @inspirationclassic @bodotterinteriordesing @bygeorge._ @inspofabolous

xxx - M ♥

14 kommenttia

 1. Oi oi tollainen koti olis kyllä aiva unelma kämppä! <3

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi niimpä! <3 Ihana kuulla!

   Poista
 2. Sun unelmien koti näyttää aika samalta miltä mun näyttäis! Veikkaanpa että meen tsekkailee noiden ig tilit jos sieltä löytyis jotain uusia seurattavia. :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä maku selkeesti! ;-) Joo kannattaa käydä kattelee!

   Poista
 3. On kyllä niin ihanan näköstä!! Ite haluaisin tuollasta ja sit sekään jotain väriä ehkä jostain halkeilleita turkooseja ruukkuja tai jotain sellasta :D Voi kun joskus ois vielä kotona tuon näköstä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niimpä! Joku väri ois kyllä ihana, mä en vaan vielä tiedä että mikä se sitten on haha :D

   Poista
 4. Mä olen ihan rakastunut tohon puisen sängynpäätyyn. Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiin on! Sellainen ois niin kiva!

   Poista
 5. Aivan liian ihania kuvia <3 Sun asuntopostausta lukiessa huomasin että meillä on samanlainen maku sisustuksessa, ja samaa mieltä oon edelleen! Täytyykin tsekata noi instagram tilit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Voi ihana kuulla! Ehdottomasti kurkkailemaan nuo! :)

   Poista
 6. Tykkään itekii tuollaisesta sisustuksesta erittäin paljon vaikka sitä ei välttämättä uskoisikaan kun oon tämmönen rockabilly muija :D Todella ihania kuvia, tekis mieli heti päästä sisustamaan tulevaa uutta kotia! ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oi! No kukapa voisi olla tuollaisesta tykkäämättä :D Täällä myös sormet syyhyää kun haluaisin päästä taas laittamaan kotia! ♥

   Poista
 7. Täällä haaveillaan myös omasta isosta (omistus)asunnosta! Todella inspiroivia kuvia ja muutama uusi instagram tilikin löytyi seurattavaksi, kiitos paljon niistä! Mukavaa torstai illan jatkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin kivaa kuulla että tästä postauksesta sai muutkin irti jotain! :)

   Poista

Back to Top