Beauty tips: Helppo meikki juhlaan!

Lauantai, mikäs sen parempi päivä tälläytyä viimeisen päälle? Mutta helposti, nopeasti ja vaivattomasti mielellään tietysti. Step by step -tutoa ja pientä vinkkiä tulisi nyt ilta-/juhlameikkiin viikonlopun ja ylipäätään tälläytymisen ilon kunniaksi. Tällä meikillä itse olin viikko sitten juhlatuulella, sopii tosi hyvin nyt esimerkiksi pikkujoulun meninkiin!


Silmämeikki on tehty *IsaDoran luomiväripaletilla 04 Moon Rock, josta löytyy kyllä kaikki tarvittava niin smokey eye -meikkiin kuin vähän hillitympäänkin iltameikkiin. Kaksi vaaleampaa hopeista helmiäistä sävyä ja kaksi hyvä pigmenttistä tummaa mattasävyä, tosi hyvä kombo. Siveltimet kannattaa olla kunnossa, vaikkapa yksi tarkka pienempi sivellin ja sitten siitä vähän suurempi pehmeä sivellin häivytykseen riittää alkuun hyvin.

Huulet punasin kosteauttavalla ja aika kepeälläkin, mutta tummalla *IsaDoran Perfect Moisture 177 Dark Romance -punalla, joka mätsää silmämeikkiin todella hyvin ja on aika kaunis etenkin vihreiden silmien kaveriksi ja korostaa niiden väriä. Näillä sävyillä luo helposti kauniin meikin juhlaan ja pimeihin iltoihin, välillä on vaan niin ihanaa laittaa kunnolla!

*saatu blogin kautta
Ensimmäinen kikka on kiinnittää teipin pala silmäkulmaan, vitos kuvassa näkyy parhaiten se kuinka se on aseteltu. Näin saat suoran hyvän linjan vaivattomasti, eikä tarvitse olla niin tarkka siitä mihin kohtaan luomivärin päättää. Teipin ansiosta se pysyy juuri oikeassa paikassa ja niin kuin näkyy, suojaa samalla pohjaa poskille karisevilta meikinmuruilta.

1. Pohjusta luomi joko sille tarkoitetulla pohjustustuotteella tai muun kasvojeen tapaan kevyellä meikkivoiteella ja puuterilla. Levitä sitten ensin koko liikkuvalle luomelle paletin vaaleinta sävyä. 2. Lisää hopeista helmiäistä luomen ulkonurkkaan ja luomivaon kohdille. Häivytä hyvin. 3. Lisää ulkonurkkaan seuraavaksi tumminta sävyä, häivytä se hyvin luomivakoon. Sitten kaikkein tumminta sävyä ripsien tyvestä teipin reunaa mukaillen suunta ylöspäin ns. pieneksi siiveksi. 4-5. Ota vaalein sävy ja levitä se luomen sisänurkkaan ja sieltä häipyen luomen keskivaiheille. Sisänurkassa oleva vaalea kirkastaa meikkiä ja katsetta.

6. Sitten teippi pois ja jos haluaa jättää tarkan reunan meikkiin, sen voisi jättää näinkin. 7. Kuitenkin tällä kertaa halusin tehdä pehmeämmän meikin, joten häivytin ja pehmensin reunan, otin pienen siveltimen ja lisäsin alaluomelle toiseksi tumminta sävyä rajaukseksi. Muista pysyä linjassa, varo ettei ilmeestä tule alakuloinen jos väriä on alaluomen ulkonurkassa liikaa tai liian alhaalla. Pumpulipuikko on tässä hyvä apu jos väriä lipsahtaa liikaa. 8. Vain kaunis kapea eyelineri yläluomelle aivan ripsien tyveen ja ripsaria ripsiin! 9. Huulimeikkiin step by step -tipsit löytyy täältä.  Ja sitten bailaamaan!


Tsekkaa edelliset Beauty tipsit näistä klikkaamalla: Ihonhoito & -puhdistus, Meikkipohja & varjostus/korostus, Täydelliset kulmakarvat, Mun basic silmämeikki ja Huulimeikki + 7. Onko teillä jotain, mistä haluaisitte että teen tälläisen vinkkipostauksen? Näitä varmasti tulee vielä, sillä  mahdollisuuksia on niin paljon, mutta mielellään otan vastaan ajatuksia ja toiveita!

Pakko vielä vinkata tähän All The Little Royals -blogi josta löytyy toinen toistaan hienompia ja taidokkaampia silmämeikkitutoriaaleja! Tsekatkaa!

- M ♥

15 kommenttia

 1. Liityin sun blogiin, tää on tosi kiva! Miten saat muuten aina niin valoisia kuvia ja millä kameralla kuvaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo ihana kuulla! Kiitos! :) Kuvaan Canon eos 100Dllä, yleensä av -asetuksella ja sieltä säädöt sopivan vaaleilla koska pyrin saamaan nimenomaan valoisia kuvia. Säädän sitten korostusta ihan hieman vielä koneella Picasalla :)

   Poista
  2. Ja tietysti pyrin kuvaamaan mahdollisimman valoisassa luonnonvalossa!

   Poista
 2. Käyppäs kurkaamassa blogini uusin postaus, siellä on mainittu sut ;)

  http://www.kenkafriikki.com/2015/11/top-5-favourite-blogs.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, minäpä käyn! ;) Kiitos!

   Poista
 3. Kaunis meikki ja sinä! <3 Ja oi, kiitos ihanista sanoista ja linkkauksesta :)

  VastaaPoista
 4. vau mielettömät ripset! tosi kaunis, ja hurjan herkullinen huulipuna<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä kommentti täällä! Kiitos Paula! <3

   Poista
 5. To-del-la kauniit kasvot sinulla! Ei voi kuin kadehtia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon! Ihana kommentti! ♥

   Poista
 6. Mahtava silmämeikki, tätä täytyy ehdottomasti testata ! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, mukava kuulla! Testiin vain! :)

   Poista
 7. Vau on kyllä tosi upeen näkönen! Oon ite harkinnut tuota Isa Doran palettia, onko sun mielestä hinta-laatu suhteeltaan hyvää tavaraa? :)

  lauraansku.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kyllä mun mielestä on ihan kelpo tavaraa, hyvät sävyt ja pigmentissäkään ei valittamista!

   Poista

Back to Top