WEEKEND / HKI


Huuuh! Viikonloppureissu Helsingissä ja melkoisen hyvä irtiotto arjesta takana, juuri oikeaan aikaan ja oikeassa seurassa. Jenica siis lähti matkaan Tampereen kautta koukatessa ja reissusta ei kyllä naurua puuttunut. Ihana miten joku, jonka on tuntenut vasta muutaman kuukauden verran, voi tuntua siltä, että olisi tuntenut aina. Tälläinen ''aivot narikkaan'' -viikonloppu oli just hyvä tässä kohtaa, enkä ehtinyt murehtia mitään tai stressata mistään. Keskityin vaan siihen hetkeen ja viikonloppuun. Kai se on sitä hetkessä elämistä.

Helsinki on minulle vielä melko tuntematon ja isolta kuulostava paikka, mutta nyt kun siellä on enemmän pyörinyt niin alkaa se jo tuntua tutummalta ja viihtyisämmältä tälläiselle landelikallekin. Paljon erilaisia kivoja paikkoja ja kauniita rakennuksia. Perjantaina pyörittiin kaupungilla ja käytiin syömässä Morrison'sissa burgerit, jonka jälkeen suunnattiin hotelliimme Hakaniemen Scandic Paasiin rentoutumaan ja suunnittelemaan tulevaa messupäivää. Paasi oli kiva ja persoonallinen hotelli tosi kauniilla paikalla veden läheisyydessä. Myös suht edullinen ja lähellä keskustaa sekä ympärillä mielenkiintoisen kuuloisia ravintoloita, joten tänne luultavasti tulee vielä palattua. Seuraavana aamuna lähdettiin hyvän hotelliaamupalan voimin suunnistamaan I Love Me -messuja kohti! 

I Love Me -messuilla olen kerran muutama vuosi sitten käynyt ja yhtä kivat ne vain oli edelleen! Messuilla parhaiten viihdyttin kauneus-, terveys- ja luonnollisesti -osioissa, jotka kyllä pursusi kaikkea ja paljon. Mielenkiintoisia uutuuksia, edullisia messutarjouksia ja paljon paljon maistiaisia. Ja paljon ihmisiä! Ehkä miinuspuoli tässä oli se ruuhka, joka kieltämättä saa minun hermot kiristymään hetkellisesti. Onneksi messujen loppupäässä alkoi olla jo vähän väljempää eikä tungos vaikuttanu hyvään fiilikseen messuista kokonaisuutena. Itseäni tänä vuonna kiinnosti eniten kaikki luonnonmukainen ja ravintopuoli. Matkaan kotia lähtikin vähän luonnonkosmetiikkaa ja paljon superfoodeja ja muuta tähän seuraan sopivaa. Ostoksista tulee vielä postausta erikseen, joten kuulolla siellä!


- M ♥

12 kommenttia

 1. Puspus, pian nähdään taas<3

  VastaaPoista
 2. Mua aluksi harmitti etten päässyt aiemmin kuin vasta tänään messuille, mutta näin jälkeen päin ajateltuna se olikin ihan hyvä vaan! Tänään nimittäin oli ihan kohtuudella ihmisiä (paljon, mutta silti kohtuudella) ja kiertely oli suht helppoa. Kun mä taas kuulin millasta se oli eilen ollut, kuulemma ihan hullua.. :-( Mutta mäkin tykkäsin messuista tosi paljon, ihania maistiaisia ja hyviä tarjouksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin sanoa että olisin ehkä siinä mielessä mielummin mennyt vasta tänään, eilen porukkaa oli niin hirvittävän paljon, että ei mahtunut kunnolla katselemaan juttuja ja kyllähän se nyt ärsyttää kun ei mahdu liikkumaan minnekään! :D Mutta muuten messut ihanat, kiva kuulla että säkin tykkäsit! :)

   Poista
 3. Oiii, Morrisons on niin hyvä paikka! Ne burgerit on jotain niin taivaallisen hyvää :D <3

  http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Ei kyllä nälkä jäänyt ja vaikka otin ruishampparin salaatilla niin burgerin lisäksi se salaatti oli tajuttoman kokoinen! Vielä aika edullisesti, mun ruokailu maksoi yhteensä vaan 10,50e! Sinne kyllä uudelleen! :D

   Poista
 4. En oo taas pitkään aikaan kerennyt tsekkailla tätä blogia, mutta ihana postaus niin kuin aina ennenkin :)

  http://roosel.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiva kuulla ja piristävää kun kommentoit! :)

   Poista
 5. Anonyymi10/19/2015

  Pääsispä joskus Helsinkiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne sitten vain! Onnibus ei paljoa maksa :)

   Poista
 6. Ihania ja todella hyvälaatuisia kuvia! :)

  VastaaPoista

Back to Top