So much positive vibes


Pitäisi treenata enemmän ja monipuolisemmin. Pitäisi syödä terveellisemmin ja säännöllisemmin. Pitäisi pestä pykkiiä. Pitäisi soittaa ystävälle, jota ei ole hetkeen nähnyt. Pitäisi sitä ja pitäisi tätä. Kuulostaako tämä tutulta?

Jos joltain siis on mennyt huti, niin olen mukana loppuvuoden Unelma Itsestä -valmennuksessa ja tuolla meidän fb -ryhmässä tuli sellainen ajatus ilmoille, että pitäisi jättää tuo sana ''pitäisi'' pois kokonaan. Nyt se jätetään! Treenaan enemmän ja lisään monipuolisuutta liikuntaan. Syön terveellisemmin ja säännöllisemmin. Pesen ne pyykit tänään. Soitan sille ystävälle nyt heti! Eikö kuulosta heti paremmalta ja nuo asiat tuleekin oikeasti hoidettua, kun ei jäädä sen -isi -päätteen suojiin vellomaan. Kuitenkin niin, että ollaan itsellemme armolllisia siinä määrin, että osataan myös relata tarvittaessa.

Paljon on tämän valmennuksen sekä muidenkin tällä hetkellä elämässä mielen päällä olevien asioiden kautta tullut mietittyä niitä omia unelmia. Unelmaa itsestä, josta muutaman sanan sanoinkin tässä sekä unelmia vähän tulvaisuuteen liittyen. Siitä mitä haluan saavuttaa ja missä haluan olla jatkossa. Mitä mä haluan olla ja tehdä, kuinka siihen päästään? Kaikki sanoo, että sitten kun se tilaisuus tulee eteen, siihen pitää tarttua. Ole itse se etsimäsi muutos. Siihen tarvitsee vain rohkeutta, aion kaivaa myös sen rohkeuden esiin ja lopettaa unelmien pelkäämisen. Mä aion alkaa toteutaa niitä.


Niin paljon puskee sitä tsemppiä ja motivaatiota muilta upeilta naisilta, jotka tähän on messiin lähtenyt! Ja niitä tulee ihan päivittäin tuonne fb -ryhmään, fiiliksiä ja pohdiskeluja, oivaltamisia hyvinvoinnista ja paljon hyviä vinkkejä. Se tässä minusta on yksi mahtavin juttu. Se, että pääsee jakamaan näitä juttuja ja voi antaa jotain toiselle. Tuo ryhmä oikein henkii positiivista energiaa, muistuttaa, että on tää elämä aika kivaa.

Nyt ensimmäisenä kuuna ollaan lähinnä käyty läpi hyvinvoinnin perusjuttuja, kuten ruokavaliota ja liikuntapuolta kuntoon sekä vähän kiitollisuudesta siihen mitä jo nyt on. Kyllä nuo työkirjan tehtävät ja valmennusta vetävän Tuulin videot herättää hyviä ajatuksia mielessä, sellaisikin mitä ei tulisi välttämättä ilman miettineeksi. Se inspiraation määrä!

Omia fiiliksiä valmennuksesta on lähinnä just ne, että tässä kuussa kun on pitänyt sitä ja tätä, mutta kaikki jää melko puolitiehen ja ajatuksen tasolle kuitenkin. Intoa ja energiaa puskee tavallaan paljonkin mielessä, muttei silti jotenkin saa mahdutettua ja jaksettua viedä kaikkea toteutuksen tasolle saakka. Se olkoon ensi kuun tavoite, siis oikeasti tehdäkin niin kuin on pitänyt. Siispä jätän sen ''pitäisi'' pois ja ryhdyn hommiin! Sillä on yllättävä voima.

- M ♥

14 kommenttia

 1. Hyvän näköistä tuo smoothie. :) Mitä olet laittanut siihen?

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Siitä on tulossa erikseen vielä pieni postaus tässä, mutta lähinnä ananasta ja tyrniä!

   Poista
 2. Anonyymi9/25/2015

  mistä noita pillejä saa? :DD niin hienoja ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania! Nuo on Clas Ohlsonilta! :)

   Poista
 3. Niin herkullisen näköinen smoothie<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kannattaakin olla viikonloppuna kuulossa, sillä siitä tulossa vähän lisää kuvaa ja sisältöä! ;)

   Poista
 4. Löysin sun blogin instan kautta ja nyt ei voi kyllä muuta sanoa ku että rakastuin ihan kympillä! Sulla on tosi kiva ulkoasu, kauniita kuvia ja kirjoitustyylikin nappaa :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon! <3 Ihana kommentti, piristi! <3

   Poista
 5. Ihana blogi ja tosi kivoja kuvia! Oli pakko liittyä lukijaksi :) Jatka samana malliin!

  http://onrooftop.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos paljon! :) Ja tervetuloa lukijaksi!

   Poista
 6. Hyvin tehty postaus! Ja ihan asiaa puhut

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Back to Top