DABBA kukkaisvedet / Power from the forest

*Yhteistyössä Greenlips.fi
Haluatko sinä tehdä kauneusrutiineista erityisempiä, arkena sekä niinä spessuina hetkinä?

Puhuin jo aiemmin siitä, kuinka haluaisin ehkä joskus siirtyä täysin luonnonkosmetiikan pariin. Olen nyt saanut ihania tilaisuuksi tutustua ihan huippuihin luonnonkosmetiikkatuotteisiin sekä viimeksi kirjoitin täällä Less is Moren -luomuhiustuotteista, jotka nousikin heti omaan top kolmoseen. Nyt sainkin hypistelyyni DABBAn kukkausvesiä, jotka herättivät kyllä heti minun mielenkiintoni! Joko sä olet kuullut näistä? Kasvoille suihkittavista kasvovesistä?

''DABBA kukkaisvedet on luotu vastaamaan korkeimpia laatustandardeja ja ne sisältävät laadukkaimpia raaka-aineita. Pohjalla on puhtain mahdollinen lähdevesi ja ravintorikkaat paikalliset kasvit Latvian kauniista luonnosta. Kasvien keräämisessä otetaan huomioon kausiluontoisuus ja ne viljellään Ecocert-standardin mukaisesti. Ne ovat 100% luonnollisia ja 99% luomua.''

Tähän monikäyttöiseen kukkaisvesikatraaseen kuuluu kahdeksan eri hoitokasveista tehtyä kukkaisvettä, kuten tämä Power from the forest -kolmikko! Monikäyttöisyydellä tarkoitan sitä, että tämä kasvovesi sopii niin kasvojen ja vartalon lisäksi myös hiusten ja päänahan hoitoon sekä saunassa tai kylvyssä rentoutumiseen. Itse suihkinkin menemään kasvojen lisäksi reilusti kaulan ja rintakehän puolelle, mikä jää kyllä tavallisella kasvovedellä käymättä läpi. Välillä suihkin meikin päällekin kun kaipaan piristystä ja treenikassista löytyy varmasti aina yksi puteli, freesaa kyllä hikijumpan jälkeen! Voin myös kuvitella millainen pelastaja tämä on kuumilla ja pitkillä auto- ja lentomatkoilla. Sopii myös rauhoittamaan ja viilentämään ihoa sheivauksen ja auringonoton jälkeen.En aio tähän väliin pitää mitään kasvovesisaarnaa, mutta painotan kyllä silti, että oma iho on huomattavasti paremmassa kunnossa ja pintakuivuus on tiessään, kun on löytänyt hyvän kasvoveden päivittäisiin kauneusrutiineihin messiin. Tämä suihkittava versio myös kumoaa sen pinttymän meidän mielikuvista, että kasvoveden tehtävä olisi hinkuttaa viimeiset meikin rippeet kasvoilta, sillä ei, se ei ole kasvoveden tehtävä, vaan ne rippeet pitäisi lähteä jo pesun aikana. Plussaa tästä myös siitä, että kasvoille ei jää sellainen märkä tunne, vaan iho tuntuu hyvältä ja sileältä kokoajan. Kokonaisuutena miellyttävä tuotekokemus. Helppo ja nopea!Koivunlehti -kukkaisvesi
Tämä syväpuhdistava ja ihoa tasapainottava kasvovesi on ihanan raikas herätys iholle. Sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, sillä  se ennaltaehkäisee epäpuhtauksia sekä supistaa ja rauhoittaa ihohuokosia. Koivu auttaa ihoa saavuttamaan ihon luonnollisen tasapainon ja tekee ihosta terveen ja sileän. Sopii iholle myös sheivauksen ja auringonoton jälkeen rauhoittelemaan.

Vadelmanlehti -kukkaisvesi
Tämä kukkaisvesi rauhoittaa, puhdistaa ja kosteuttaa ihoa, sopii hyvin sekaiholle. Villivadelman lehdillä on ihohuokosia supistava ja talineritystä tasapainottava vaikutus, sen antioksidantit auttaa ihoa uudistumaan ja ihosta tulee kimmoisa ja pehmeä. Kukkaisvesi on hellä ja virkistävä.

Kanerva -kukkaisvesi
Kanervan antioksidantit auttaa ihoa uudistumaan ja suojaa ihoa ympäristön haittatekijöiltä. Sopii hyvin normaalille iholle ja rauhoittamaan ärsytystä iholla. Puhdistaa ja tasapainottaa ihoa tehden siitä kauniin ja hehkuvan.

Jos yhtään edes kiinnostus nostaa päätään, kannattaa käydä täällä tutustumassa näihin lisää ja klikata ostoskorin kautta omansa kotiin! Itseäni houkuttelee vielä herkkää ja kuivaa ihoa rauhoittava ja tasoittava Kamomilla -kukkaisvesi. Se olkoon seuraavana vuorossa näiden jälkeen!

Psssst! Jos et osaa päättää minkä tahtoisit kotiuttaa, siellä on myös pienempiä matkapakkauksia joista löytyy näitä ihania kolmikoita 19,50€ / 50ml x 3! Ei paha, vai mitä??

''Jokainen DABBA kukkaisvesi on ainutlaatuinen ja erityinen. Luotu meidän kaltaisillemme ihmisille; koville, herkille, aidoille ja kauniille.''

- M ♥

6 kommenttia

 1. Oonkin jo tovin etsinyt uutta kasvovettä viimeisiä vetelvän vanhan tilalle, ja tekisi mieli koittaa jotain ihan uutta. Pistetäämpä nää siis muistiin..!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa korvan taa tälläinen vaihtoehto! :)

   Poista
 2. Oh, onpa mielenkiintoisen kuuloinen tuote! Pitääkin pistää korvan taakse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Ehdottomasti! :)

   Poista
 3. Kaveri tilas kanssa noita ja on tykänny :) mut ihan kamalan hajusii oli ainakin ne mitä sillä oli :DD onks noi sun pahan hajusii? tai jääks se haju kasvoille voimakkaasti? :) mut kylhä sen ymmärtää ku ei niis oo mtn ylimääräsii aineit et on se luonnolline haju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Nojoo, valehtelisin jos väittäisin että nämä tuoksuu erityisen hyvälle.. :D Mutta ei minusta nyt niin pahallekaan, tai sitten siihen vain tottuu. Ei jää kasvoille ollenkaan haju, hälvenee pois saman tien! Ja niin syynä juurikin se, että niissä ei ole käytetty mitään ylimääräistä, vaan kaikki on luonnon omia tuoksuja eikä sen enempää! Tärkeintä että toimii :)

   Poista

Back to Top