Yesterday sunset


Tätä olen venaillut viimeiset kaksi kuukautta! Tämä on se puuttuva palanen, minkä jälkeen voin ihan tyytyväisenä alkaa suunnitella ja odottaa vaihtuvaa vuodenaikaa. 

Auringonlasku on minulle, ja luulen että monelle muullekin, sellainen yksi pieni juttu joka tekee kesän. Täydentää sen. Parempi siis myöhään kuin ei milloinkaan. Näissä maisemissa olin eilen myöhään nauttimassa raikkaasta järvituulesta ja auringonlaskun värjäämästä maisemasta. Päätettiin aika extemporeen ajella mökkimaisemiin rentoutumaan ja jälleen kerran se tehtiin tietenkin saunan ja järveen pulahduksen kera. Pelkästään näiden kuvien katselu saa minut hymyilemään, sainpas tämän näyn viimein!

Eilinen kului mökkivisiitin lisäksi pakettiautomaattiin tupsahtanutta tämän kuun Livboxin tutkaillussa sekä mustikkaista raakakakkua ja ensi viikon sunnuntain ravintolapäivää suunnitellessa. Livboxista tulossa pian kattavat arvostelut kuvien kera ja saatte nauttia lähiaikoina suklaaraakakakusta kuvien muodossa, mustikkaista sitten myöhemmin, kun olen ehtinyt metsään kunnolla kyykkimään ämpärin kanssa!

Tulin nyt lähinnä vain jakamaan nämä eilen nappaamani valokuvat teille, joten en jaarittele sen enempää, olkaas hyvät ja nauttikaa! - M ♥

14 kommenttia

 1. Tosi ihania ja tunnelmallisia kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan törkeen upeita kuvia! :O vitsit kun itsekin pääsisi vielä kuvailemaan noin upeeta auringonlaskua tänä kesänä!
  http://sanjaamanda.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Toivotaan että näitä vielä tulisi lisää!

   Poista
 3. Miten tunnelmallisia kuvia<3 Voi että mä haluan kuvailemaan auringonlaskuun! Harmi että nyt on vaa ollu niin pilvistä ja sateista ettei näy:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niimpä, onneksi nyt on luvattu vähän parempaa säätä niin toivottavasti saataisiin enemmän kauniita auringonlaskuja :)

   Poista
 4. Oi, siistejä kuvia! Nyt tekee itsekkin mennä kuvailemaan auringonlaskuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei sitten muuta kuin kamera matkaan! :)

   Poista
 5. Vau, upeita kuvia! Ihana kesäyön tunnelma noissa :-)

  VastaaPoista
 6. Moikka! Sua odottaisi haaste blogissani:

  http://more-than-we.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitän ja käyn kurkkailemassa! :)

   Poista
 7. Ihania kuvia! :) Kyllä tulee kesää ikävä.

  VastaaPoista

Back to Top