Unelma Itsestä


Nyt sattuikin niin huippujuttu, että sainkin mahdollisuuden lähteä messiin Unelma Itsestä -valmennukseen bloggaajana! Ja ehdottomasti lähdinkin! Niin hienoa päästä mukaan tuohon tiimiin neljäksi kuukaudeksi ja päästä kehittämään itseään, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ei olisi parempaan saumaan voinut tupsahtaakaan! Syksy on aina muutosten aikaa ja sitä rutiiniin paluuta, omat rutiinit kaipaakin vähän ruotuun laittamista ja kellepä ei kelpaisi lisämotivaatio ja joku tsemppari. Tässä valmennuksessa tsempparina onkin koko ryhmän tuki! Enempi parempi. Koko homma sai minuun nyt jo lisää energiaa ja jos olin syksystä jo aiemmin innoissani, voin sanoa että nyt olen vielä vähän enemmän!


Unelma Itsestä Online -valmennus on siis kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus, joka kestää neljä kuukautta ja sen aikana keskitytään kukin omaan tavoitteeseen ja pyritään rakentamaan siitä kestävä elämäntapa. Vaikka tavoitteet on henkilökohtaisia, niin valmennuksessa on tiiviisti mukana myös ryhmän tuki sekä apuna Unelma Itsestä -työkirja, ravinto- ja liikuntaohjelmat ja tottakai hommaa vetävä Tuuli Kaunisluonto. Valmennus ei keskity vain ainoastaan ruokavalio- tai liikuntapuoleen, vaan myös itsetuntoon ja ajatuksiin itsestä. Tavoitteet voivat olla mitä vain, tikkiin treenattu kroppa, vain hieman hoikempi olemus tai vain itsensä hyväksyminen sellaisena kuin nyt jo on ja laittaa elämäntavat yleisellä tasolla kuntoon, pääasia on että voit paremmin. Pidän valmennuksen moniulotteeisuudesta, tavoitteet voi jokaisella olla sellaiset kuin itselle sopii!


''Oletko valmis nostamaan hyvinvointisi uudelle tasolle? Unelma Itsestä Online -valmennuksessa kuljetaan yhdessä ryhmän kanssa neljän kuukauden ajan kohti omaa tavoitetta ja rakennetaan pysyvä hyvinvointia tukeva elämäntapa. Online -valmennuskseen jokaisen on helppo tulla mukaan. Etenemme viikon kerrallaan yhdessä ryhmän kanssa kohti Unelmaa Itsestä. 

Saat treenisuunnitelman ja ruokailusuunnitelman, joiden avulla voida erinomaisesti. Opit paljon uutta terveelisestä liikkumisesta ja syömisestä. Saat inspiraatiota tehdä unelmista totta ja rohkeutta olla oma itsesi. Valmennuksessa on erilaisia vaihtoehtoja liikkua ja syödä terveellisesti, joten tavoitteesi ja lähtökohtasi voi käytännössä olla mikä vain. Tärkeintä on tahto voida entistä paremmin. Ohjelman aikana kasvatat hyvää oloasi ja kuljet kohti tavoitteitasi.'' 

Tuuli Kaunisluonto Unelma ItsestäValmennukselle sattui todella hyvä ajankohta, sillä viime syksynä jätin treenaamisen ja kaikki vähän sinne päin syksyksi, kun ajattelin että no, jouluna se kaikki työ on kuitenkin mennyt hukkaan kun vedän kaksi viikkoa suklaaövereitä ja tammikuussa on muutenkin parempi motivaatio aloittaa. Tässä se vika piilee! Haluan, että se liikunta ja ruokavalio lähtee minusta itsestään ja on nimenomaan elämäntapa, miksikä se on alkanut pikku hiljaa muodostumaankin jo. Koska silloin tiedän voivani paremmin. Tämä on sopivasti jouluun saakka kestävää boostaajaa, sillä sitten vuoden vaihteessa sitä motivaatiota löytyy omastakin takaa, mikä nyt syksyllä tarvii vähän potkua takamukselle. 


Postauksessa jonka kirjoitin aiemmin omasta parhaasta itsestä, sivuaa tätä aihetta todella hyvin ja sinne myös lainasin Kian kirjoittaman tekstin siitä, millainen on hänen unelmaminä, sillä se oli niin samaistuttava ja inspiroiva. Postauksen pääset tsekkaamaan tästä. Nyt kuitenkin kirjoitan ihan ihkaomat tavoitteet ja fiilikset omin sanoin, joita kohti lähden tämän syksyn aikana kurottelemaan ja olemaan se paras versio itsestäni.

Minulla oli suunnitelmissa jokatapauksessa nyt syksyksi ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä suunnitelma treeneille ylös, sillä silloin niitä ei skippaa niin helposti. Minun piti myös tehdä ruokavaliolleni jonkinlainen suunnitelman, mutta painotan, että en todellakaan tee sitä siksi että minun pitäisi syödä vähemmän, vaan siksi, että söisin tarpeeksi ja säännöllisesti! Tavoittelen kuitenkin tästä vähän voimakkaampaa ja treenatumpaa kroppaa, mikä minulla jossain vaiheessa jo olikin, ja siihen tarvitaan lisää ruokaa. Mutta puhdasta ja terveellistä kunnonruokaa! Nyt sain lisää intoa tehdä ne omat suunnitelmat ja ennenkaikkea myös noudattaa niitä. 


Haluan myös toisaalta liikunnan ja ruokavalion lisäksi kehittää sitä henkistä puolta vielä, vaikka minulla on itsetunto jo kohdillaan, niin silti jokaisella varmaan on niitä juttuja joista on epävarma tai joita haluaisi muuttaa. Myös minulla, mutta haluan, että en anna niiden häiritä tai estää minua yhtään missään koskaan. Siinä mielessä myös sitä itsensä hyväksymistä minunkin osaltani. 

Minun unelmaminä on innostuva eikä heitä tilaisuuksia hukkaan, vaan lähtee rohkeasti mukaan tavoittelemaan unelmiaan ja saamaan hienoja kokemuksia. Unelmaminä on tasapainoinen ja luottaa omiin visioihinsa, joita uskaltaa myös toteuttaa. Hän on myös itsevarma ja seesteinen, hän myös hymyilee paljon. Unelmaminä on sopivan treenattu, nauttii liikunnasta ja terveellisestä puhtaasta ruokavaliosta, jotka on muodostuneet elämäntavaksi. Unelmaminä voi paremmin.

Fiiliksiä ja ajatuksia etenemisestä sekä valmennuksen aiheiden inspiroimia tekstejä varmasti aina välillä pilkahtelee täällä blogin puolella jokin verran. Toivonkin voivani jakaa niitä tuntemuksia ja inspiraatiota teille sinne ruudun toiselle puolelle. Minusta olisi myös hienoa, jos tämä aiheuttaisi teissäkin fiiliksiä ja keskustelua aiheesta.

Top from Bik Bok // Dr. denim Lexy from Carlings // Coat from Gina Tricot // Nike Prioritymid 

Jos valmennus yhtään nappaa ja kiinnostaa, niin siihen voi ilmoittautua myös mukaan vielä tämän viikonlopun ajan täältä! Minulla on lupa jakaa teille -10% alennus valmennukseen koodilla stayfresh, joka on voimassa 31.8 saakka. Vielä siis ehtii muutkin mattimyöhäiset mukaan! Olen tästä niin innoissani!

- M ♥

6 kommenttia

 1. Jes hei mieletöntä, että säkin lähdit mukaan tähän! Täälläkin ollaan ihan innoissaan jo odottamassa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä niin siistiä! Ja jännää, mitä se tuo tullessaan! :)

   Poista
 2. Nyt on pakko sanoa, et oot kyllä ihan mahdottoman kaunis! Ja hei, tosi kivan kuuloinen tuo Unelma Itsestä -valmennus. Oon siitä jostakin joskus aikaisemminkin lukenut ja vaikutti mukavalta jutulta. Voisin melkeen käydä silloin tällöin tsekkailemassa täällä, että mitä sä siitä saat irti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Niin on! Oon siitä niin fiiliksissä! Tervetuloa kurkkailemaan ehdottomasti! :)

   Poista
 3. Onnea mukaan pääsemisestä<3 Niin kauniit kuvat ja kaunis sinä<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Back to Top