Thursday thoughts


Viime aikoina olen suunnitellut tavallista enemmän kotia. Hifistellyt ja innostunut ihan pieniä yksityiskohtia myöten. Olinkin miettinyt, mihin minun ikuinen sisustusvimma oli laantunut! Nyt se alkaa nostaa päätään pikkuhiljaa yhä enemmän ja enemmän. Ja se visio siitä, millainen on sellainen koti jossa haluaisin asua, alkaa selkeytyä kuvitelmiini. Vähän ehkä muuttokuume polttelee, mutta yritän olla toistaiseksi vilkuilemasta niitä uusia asuntoja... Tyydyn tähän purkkien ja purnukoiden hamstraamiseen ja täydentämään nykyistä sisustusta pienillä  asioilla. Kuten niillä marmorikipoilla, jotka odottaa minua postissa, että kipitän hakemaan ne kotiin.

Kiinnostaako teitä koti- ja sisustusjutut? Se, millaisessa luukussa minä asustelen? 

Ehkä tämä minun koko ajan hurjistuva sisustus- ja muuttokuume laantuu hetkeksi edes, sillä tänään Topin kanssa pakataan kimpsut ja kampsut laukkuun valmiiksi, huomenna sitten käänettään mustan Hondan nokka kohti merenrantamaisemia! Vietämme viikonloppuna meidän vuosipäivää, ja sen kunniaksi lähdetään reissuun kahdestaan Lohtajalle pieneen tunnelmalliseen merenrantamökkiin, sieltä seitsemän sillan kautta seuraavana päivänä Vaasaan kylpylähotelliin ja kurkistelemaan mitä Vaasasta löytyy! Jos teillä on vinkkejä Vaasaan, missä kannattaisi käydä ja mitä nähdä, niin niitä otetaan vastaan mielellään! Lohtajalla tuolla samaisessa pienessä mökkikylässä olen perheeni kanssa käynyt mökkeilemässä pienestä pitäen joka vuosi, ja joka vuosi olen myös saanut nähdä upean auringonlaskun, joten odotukset sen suhteen on korkealla!

Entä miten te vietätte viikonlopun? - M ♥

6 kommenttia

 1. Heippa!

  Itse asunut koko iän Vaasassa joten voinkin heitellä vinkkejä teille :-) Ootte varmaan siis yötä sitten Rantasipi hotellissa? Se sijaitsee aika lähellä keskustaa ja muutenkin ihanat maisemat. Jos tykkäätte pelailla rantalenttistä, ottakaa pallo mukaan meinaan siinä hotellin edessä on ihastuttava rantalentopallokenttä. Kannattaa käydä ihan vaan kävelemässä Vaasan keskustassa, se on musta todella nättiä :-) Ja kun haluaisitte mennä johonkin lounaalle/kahville suosittelen Sushi paikkaa Magakoro ja kahvipaikkana Sweet Vaasaa. Jos tykkäät Pizzasta testatkaa O Sole Mio pizzeeria. Kaikista näistä paikoista löydätte runsaasti tietoa netistä ja kaikki sijaitsee ihan keskustassa! Ja jos löytyy aikaa ja kiinnostusta menkää Strömsööseen uimaan. Siitäkin löytyy osotteet netistä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips!

   Kiitos paljon vinkeistä! Täytyy käydä kurkkailemassa ehkä noita paikkoja ;) Joo kyllä Rantasipillä ollaan nyt seuraava yö. Täältä päivittelen kuvaa, tekstiä ja ehkä videotakin sitten kun kotiin pääsen! :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja kivoja kuvia :3

  VastaaPoista
 3. Täälläkin yks sisustelija intoilija, ainoo vaa että vielä pitää ainaki pari vuotta tyytyä vain oman huoneen sistuamiseen :D Mut tosi kiva postaus! :)


  http://vapaaikuisestii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! :D No mutta siinä ehtii hyvin suunnitellaja visioida valmiiksi! :) Kiitos!

   Poista

Back to Top