Ole paras versio itsestäsi

Bongasin hiljattain ihan huippu jutun täältä Kia Karinin blogista, miten hän on lähdössä mukaan Unelma Itsestä -valmennukseen ja vähän Kian mietteitään siitä, mikä se unelma itsestään sitten on. Tästä inspiroituneena päätin kirjoittaa siitä myös, vaikka onhan se mielessä pyörinyt yhden jos toisenkin kerran aiemminkin, nyt ajankohta tuntui hyvältä. Jos kiinnostus heräsi, niin tuosta Unelma Itsestä -valmennuksesta löytyy enemmän juttua sekä alennuskoodi Kian blogista, joka kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa!

Jokainen varmasti joskus miettii sitä, millainen haluaisi olla ja millainen on nyt, kenties sitäkin, millainen on ollut ennen. Ihan niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Mutta minäkin olen sitä mieltä, että mahdollisuudet on melkein mihin tahansa jos tahtoa löytyy, se on itsestä kiinni. Minun elämänfilosofioihin on pitkään kuulunut ajatus, ''ole paras versio itsestäsi''. Se on kunkin oman tulkinnan varassa, mitä se tarkoittaa. Jollekin se voi tarkoittaa tikkiin treenattua kroppaa ja terveellisiä elämäntapoja, jollekin toiselle jotain syvällisempää ja sisimmästä lähtevää, minulle ainakin ehkä vähän molempia. Tämä ajatus takaraivossani pyrin kehittämään aina itseäni, enkä sillä tarkoita sitä, ettenkö olisi jo itseeni tyytyväinen. Tämähän on helpommin sanottu kuin tehty, mutta se on minusta jokaiselle asia mihin pyrkiä. Ajatukset, toiveet ja elämä yleensäkin muuttuu ja sitä mukaan enemmän tai vähemmän muuttuu itsekin. Myös se unelmaminä.


Kia kirjoitti niin samaistuttavan tekstinpätkän unelmaminästään, johon varmasti minun lisäkseni samaistuu moni muukin, että minun oli lainattava se tähän, niin hyvä se oli!

''Oma unelmaminäni on seesteinen, itsevarma, innostuva, rakastava, ja sellainen, joka hyväksyy muiden ihmisten lisäksi itsensä. Ilman poikkeuksia. Juuri sellaisena kun on. Siitä se kaikki lähtee. Unelmaminäni on tasapainossa. Hänellä on selkärangasta tuleva selkeä elämäntapa, joka tekee hyvää. Hänellä on hyvinvointia tukeva ruokavalio, jollaista voi ylläpitää loppuelämän. Ilman sen suurempia dieettejä tai repsahduksia. Hänellä on selkeä visio elämästään. Hän on itselleen armollinen, mutta ei pelkää tavoitella unelmiaan. Hän tarttuu rohkeasti tilaisuuksiin ja antaa kaikkensa, kuitenkin itseään kuunnellen. Hän hyödyntää sen kaiken intohimon ja inspiraation, joka hänestä löytyy. Hän on myös fyysisesti hyvässä kunnossa. Hän on kiinteä ja elinvoimainen. Hän harrataa säännöllisesti liikuntaa ja säteilee energiaa.''


Sellainen myös minä aion olla. Voisin lisätä vielä, paljon hymyilevä, freesi ja visoistaan varma sekä niihin luottava. Omat elämäntavat on kesän ja stressin myötä vähän karanneet käsistä, mutta nyt kun syksyn uudet tuulet puhaltaa, päätin laittaa ne takaisin järjestykseen ruokavaliosta ja unirytmistä lähtien, sekä palata sinne salille ja lenkkipoluille myös. Huomaan, miten silloin kun nämä asiat olivat kunnossa, voin ja jaksoin paljon paremmin! Se toimi siis minulla, ja uskon, että se minun unelma itsestäni on saavutettavissa niiden kautta. 

Top & shorts from H&M // Denim shirt Mango // Nike Priority Mid

Toivottavasti tämä inspiroi myös juuri sinua olemaan paras versio itsestäsi! Ihanaa keskiviikkoa! - M ♥

20 kommenttia

 1. Ihana Marianne <3 Tosi hyviä ajatuksia!

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä teksti, sä olet niin inspiroiva ja upea! Sait tällä tekstillä mutkin innostumaan syksystä ihan uudella tavalla, ja tänä vuonna teemana taitaakin olla oma hyvinvointi, niin henkisesti kuin fyysisestikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanaa kuulla ja nostaa aina hymyn huulille tälläiset kommentit! :) Kiitos siitä sinulle! Samoilla teemoilla täälläkin ehdottomasti mennään tämä syksy! :)

   Poista
 3. Tooosi hyvä ja pohdiskeleva kirjoitus. Sain ihan uutta inspiraatiota päivään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tosi kiva kuulla! Ihanaa inspiroivaa päivää! :)

   Poista
 4. Aivan ihana teksti! Ja jo ennen sen lukemista en voinut olla kiinnittämättä huomiota siihen, että sulla on aivan ihana vartalo. En tiedä onko se susta outo kehu tuntemattomalta, mutta toivon todelle, etten ole ensimmäinen, joka sanoo sen sulle. Voisinpa käyttää itsevarmasti hihatonta paitaa. Mun pitää todella alkaa työstämään itsetuntoani ja myös vähän elämäntapojani. Toivottavasti voin joskus näyttää tuolta, mutta ainakin varmasti voin jonain päivänä tuntea itseni vielä kauniimmaksi kuin nyt tunnen. Hehh tulikin pitkä kommentti :D Mut tästä postauksesta sain kyllä lisää intoa toteuttaa oikeasti jotain!

  http://heiniteide.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin hurjan iso kiitos sinulle! Superihana kommentti! Ei ole outo kehu, on hassumpiakin kuultu :D Tosi piristävää vain kuulla ja saa hyvän mielen aina, oli sitten tuttu tai tuntematon! Toivon tosiaan, että tästä sinä, niinkuin muutkin, sai lisää inspiraatiota ja lisäboostia itsensä kehittämiseen ja siihen, että voisi olla itseensä tyytyväinen. Huippua, jos tämä postaus auttoi sinua siinä! Kaikilta löytyy niitä ''heikompia'' kohtia joita haluaisi ehkä muuttaa, myös minulta. Minulla on suunnitteilla myös postaus itsevarmuudesta, vähän tätä aihetta sivuten. Vähän siitä, että jokaisella on omat kehityskohteet, mutta kun kantaa itsensä itsevarmasti niin niillä ei ole edes väliä vaan voi olla kaunis ''virheistään'' huolimattakin :) Siitä toivottavasti kuullaan pian!

   Poista
 5. Voi miten ihanaa tekstiä ja ihanan raikkaat kuvatki! Tosi kiva asu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon, kivaa kulla että pidit! :)

   Poista
 6. Tää oli jotenkin kiva postaus, ite oon tehnyt työtä sisäisen unelmaminäni eteen. Ja aina kun puhutaan ulkoisesta unelmaminästä, tulee jotenkin paha mieli. Ja tämä inspiroi nimenomaan minua nyt siinä. Kaikkeen pystyy jos tahtoo. Pitää vaan tahtoa enemmän. Tämä herätti paljon ajatuksia, kiitos siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi mukava kuulla että sinäkin sait palasen inspiraatiota ja ajatuksia! :) Niimpä, kaikki on mahdollista kun vain uskoo niin! Ainakin minut on kasvatettu sellaisen ajattelutavan kera ja minä uskon siihen. Tärkeämpää ehkä on juuri se, että se sisäinen unelmaminä on ensin kunnossa, jotta voi olla sille ulkoiselle unelmaminälleen armollisempi, mutta kuitenkin on rohkeutta ja tahtoa tehdä töitä sen eteen, että saavuttaa halutessaan myös ulkoisesti sen omasta mielestään parhaan itsensä, jonka voi kantaa pää pystyssä hymyssä suin :)

   Poista
 7. Ihana uskoasu blogillasi♥ Ja kauniit kuvat, samoin sinä!

  http://enkeline.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia ja sä oot muuten todella kuanis :3 Ja tää ulkoasu on kans tosi kiva♥

  VastaaPoista
 9. Tosi ihana postaus hei! <3 Ja tuo asu.. love it <3 :)

  VastaaPoista
 10. Sulla on ihana blogi! Selailin postauksia, ja tämä oli ihan mahtava. Sait hyvin puettua ajatukset sanoiksi ja postaus pisti itsenikin miettimään omaa minää ja persoonaa ja sitä, miten pystyn toteuttamaan mitä tahansa, jos vain haluan.

  http://sanninvalokuvat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanaa kuulla! Ja tuntuu hyvältä, että on voinut antaa inspiraatiota muille itsestään! Kiitos sinulle paljon! :)

   Poista

Back to Top