My August

Totean tämän varmaan joka kuu tämän postauksen alkuun, mutta sanon sen silti, äkkiäpä tämäkin kuu vierähti toiseen! Tai ei ihan vielä, pari yötä vielä. Niin paljon kaikkea puuhaa ja menoa, että ei ehdi huomatakaan, että ollaan jo pian syyskuussa. Elokuu oli ihanan kesäinen, rusketusraidatkin sain vasta mustikkametsässä. Paljon  marjasatoa metsästä ja muutama raakakakku, uusia ihanuus vaatteita, paljon uimista ja vähän myös reissua.

1. Uusia huippuvaatteita, nämä oli kyllä tämän kuun lempparit! 2. Jep, ostin taas kengät. Mutta kun valkoiset Niket on rakkautta! 3. Ihana landelaiffi -viikonloppu! Mustikkaa ja metsämansikkaa, ihan hulluna. Parasta kun voi itse hakea metsästä talven marjat! Tai no nuo metsämansikat löytyi takapihalta, ei sen kauemmas tarvinnut mennä. 4. Rennon sunnuntai päivän kotilookki. Rillit rokkaa! 5. Oltiin ensimmäistä kertaa minun ja minun ystävän pienen bisneksentekeleen nimen takana julkisesti Ravintolapäivänä. Meidän hyvän mielen raakakakut kävi hyvin kaupaksi! Tähän lisäisin sellaisen ylpeänaamaisen emojin. 6. Tuo päivä oli jotain niin hyvää. Mentiin Topin kanssa mökille yhdeksi yöksi. Ilta vietettiin soutuveneen ja grillin parissa rentoumassa, seuraava päivä sitten menikin järvessä ja saunassa ravatessa! Koko päivä vain uitiin, saunottiin ja naurettiin, ihan huippua ja ihan niinkuin muksuna.


7. Yhden tämän kuun lemppariasun kuvauspäivä! Tsekkaa lookki tästä! 8. Käväistiin porukoiden kanssa Ikeassa, mitäpä muuta sieltä tarttuikaan matkaan kuin lisää lasipurkkeja keittiöön! 9. Sitten olikin vadelmien vuoro päästä parempiin suihin. 10. Reissupostauksia Lohtajalta onkin pari tässä hiljattain täällä blogissa ollut. Lisää reissusta löydät selaamalla postauksia pari alemmaksi. Nyt sanon vain sen, että yksi vuosi ja yksi rakkaus. ♥ 11. Kaunis seesteinen aamu, maistuva hotelliaamiainen ja hyvä nälkäinen seura. 12. Siitä mistä aloitti on hyvä myös lopettaa. Lisää huippuvaatteita! Olen ihan hulluna sivuhalkiollisiin paitoihin, en löytänyt niitä vielä kaupoista, joten näytin henkkamaukan teepparille vähän saksia ja tein itse. Eiköhän niitä heti sen jälkeen tupsahtanut myös kauppoihinkin! Huomenna täytyy käydä tsekkaamassa Bik Bokin uutuudet.

Huomenna starttaa Unelma Itsestä -valmennus, jes! Myös nyt tulevan viikon ajan minun juttuja voi seurata oman Instagram -tilin lisäksi @unelmaitsesta -tililtä, jonne päivitän enemmän ainoastaan hyvinvointi ja treenijuttuja. Ensi viikko on muutenkin buukattu ihan täyteen, lisää kuulette viikon mittaa. Jotain reissua, jotain asukuvia ja joitain muita bloggaajia.

Huippua syyskuun alkua! - M ♥

6 kommenttia

 1. Olipa ihanasti kirjoitettu teksti, tykkäsin lukee tosi paljon ja kuvat oli kauniita! :) Loistava kuten aina

  http://roosel.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kivan raikas elokuinen postaus! :) Ikeastahan sitä lähtee aina vaikka mitä matkaan kun niin monipuolisesti tavaraa siellä! :) Mökkeily on kieltämättä varsin mukavaa ajanviettoa ja kesän nautiskelua parhaimmillaan! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niimpä, totta turiset!

   Poista
 3. Upea postaus, ja ihania kuvia! :) Tuntuu että kaikilla on ollu tosi kiva elokuu!

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Niimpä!

   Poista

Back to Top