Hello August


Vihdoin se tapahtui. Nukahdettiin kuin tukit jo kahdeksan jälkeen illalla! Mutta kuitenkin herättiin vähän ennen puolta yötä. Miten tässä nyt enää loput yöstä saa unta? Syötiin pakkasesta Magnumin jäätelöpuikot pimeässä sängyssä ja mietittiin tekeekö Magnum suklaajäätelöä. Ja sitä, miksi tiedän niin outoja eläimiä, niinkuin vaikka tapiiri tai okapi. Kiitos Avara luonto.


Kuitenkin siitä keskiyön tuumaustauosta huolimatta sain yöni hyvin nukuttua. Ja hyvinkin levätyn yön jälkeen silti tuntuu aivan syksyltä. Vaikka kuinka kiellän sen paljastamalla edelleen kalpeat koipeni ja vetämällä jalkaan lyhyet shortsit, joita en ehkä pue enää ikinä, silti se vain tuntuu mielessä. Jokainen tietää sen fiiliksen, kun mahan pohjassa on sellainen kiva kutina ennen koulun alkua, tuntuu jo syksyltä ja maassa on aamulla kastetta joka kastelee uudet, juuri tätä koulun alkua varten ostetut kengät. Ihan uusi alku ja uudet mageet tennarit.


Minulla on sellainen kutina nyt, vaikken ole koulua aloittamassakaan. Kävin tosin tänä aamuna selvittelemässä oppisopimusjuttuja, jos vähän saisi jotain suuntaa ja selkeyttä tähän tulevaisuuteen. Siitä selkenemisestä en tiedä, mutta ainakin paljon uutta infoa pää täynä, josta on ihan jees lähteä rakentamaan ajatusta siitä, mitä haluaa. Kaikki silti aikanaan, tällä kertaa voin vain fiilistellä tätä elokuun aikaa ja aamukastetta kenkien kärjissä, nyt kun jopa pääsen taas sängystä ylös aamun puolella.

Top Ivyrevel // Leather shorts secondhand // Nike Air max Thea

Kirjoitin tähän kohtaa jo pitkän tekstin siitä, miten rakastan syksyä ja huusin kesälle, että minä luovutin, syyspäivät saa tulla. Pyyhin sen pois, koska ei minusta nyt ihan niin syksyltä tunnu. Vähän vain. Syyspäivät voi siis hiljalleen hiipiä tänne, ei tulla täräyttää. Yötkin pimenee ja saan paremmin unta. Nyt varmaan jokainen miettii, eikö minulla ole mistään muusta sanottavaa kuin syksyfiiliksistäni ja unirytmistäni. Ja miksi se puhuu jostain kumman tapiirista? On minulla, lupaan, etten seuraavassa postauksessa sano sanaakaan mistään noista kolmesta!

Elokuisin fiiliksin - M ♥

19 kommenttia

 1. Ihana postaus :D Mä rakastan syksyä ja jotenki kesällä aina ootan ihan hirveesti että illat alkaa pimenemään ja lehdet alkaa tippuun;) Syksy on vaa niin jotenki tunnelmallista aikaa<3 Vähä kiva muuten tuo Ivyrevelin paita! Ja oot taas niin nättinä näissä kuvissa että...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :D Syksy on oikeasti aika ihana, nimenomaan tunnelmallinen! <3 Itsekin tykkään tästä Ivyrevelin paidasta, tai no, oikeastaan kaikesta mitä heiltä saa! :D Toinen uusi valkoinen teeppari odottaa pian kuviin pääsyä...

   Poista
 2. Ihanat noi kengät ja muutenkin kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/04/2015

  Hei voisitko joskus tehdä Q&A-postauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii mielelläni! :) Täytyy laittaa toteutukseen! Kiitos vinkistä, että siitä oltaisiin kiinnostuneita!

   Poista
 4. Hei kiva postaus! Ja niin on kengätkin :)

  VastaaPoista
 5. Ihana asu!

  Haastan sinut Liebster awards - haasteseen mukaan, joka on mun blogissa! Käy katsomassa ;)

  metallimorko.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käyn katsomassa :)

   Poista
 6. Ihana asu ja nuo kengät ovat aivan ihanan väriset! :3

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Ihanat noi kengät! :)

  http://sentunelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva asu ja noi kengät varsinki on aivan ihanat! Toi teksti oli tosi koukuttavaa luettavaa, erittäin harvoin jaksan lukea kokonaan jotain tekstiä! Sait mutkin miettimään tota syksyä ja varsinki tuon tekstin jälkeen sitä melkeen alkoi jo kaipaamaan, mutta ehkä nyt pitäis nauttia tämä "kesä" loppuun asti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Pitäisi jaksaa jokainen kerta miettiä tekstiään ja pitämään näin yhtenäisenä, vaikka höpöttelen täysin irrallisista asioista jotka ei varsinaisesti liity toisiinsa, tai yhtään mihinkään :D Ihanaa kuulla että pidit! Jep, kyllä tätä kesää vielä hetki kuitenkin riittää kaikesta huolimatta :)

   Poista
 9. Vitsi sulla on kivoja kuvia täällä!

  VastaaPoista

Back to Top