BLOGGAAMISESTA


Varmaan monille tuttu tunne se, että olet fyysisesti tässä, mutta ajatuksissasi muualla. Kokoajan liikkeellä, vähintään ajatuksen tasolla, vaikket olisikaan menossa minnekään. Pää täynnä tehtäviä ja muistilappuja kerääntyy keittiönpöydälle ainakin sata, muttet muista edes katsoa niitä. Niistä on tullut pöydän vakiosisustusta, johon et muista kiinnittää huomiota. Pitäisi varmaan liimata otsaan.

Lukiessani tätä Annika O'n todella hyvää ja rehellistä kirjoitusta tästä aiheesta, pääsin siihen hyvin sisään. Vaikkakin ei minun juttuni ole ihan samassa mittakaavassa varmastikaan, niin silti osasin samaistua moneen kohtaan. Bloggaaminen ei ole niin ruusuista ja iisiä, mitä ehkä kuvittelisi sen olevan. Annikan tekstiin anonyymi kommentoi bloggaamista vähätellen, että eihän tähän hommaan mene kuin 2,5h päivästä. Olet väärässä, tai se tietenkin riippuu millä asenteella tätä tekee. Blogi vie hurjan ison palan päivästä, jos siihen haluaa panostaa oikeasti. Läppärin suljettuakin ajatukset on silti jatkuvasti kiinni siinä ja tulevissa postauksissa ja menoissa. Kuvia kuvien perään ja niiden loputonta valitsemista ja editointia. Mutta sitähän se on, ja silti minä nautin siitä. Nämä kuvat oli minusta niin kivoja, että en osannut karsia näitä enempää. Tässäpä teille kuvatulva siitä syystä. 


Ai miten voin sanoa niin, vaikken ole blogannut hädin tuskin neljää kuukautta? Siten, että olen sen neljän kuun aikana antanut suurimman osan ajastani tälle. Suunnitellut postauksia, samaan aikaan seuraavaa plus montaa tulevaakin. Miettinyt mistä haluan kirjoittaa, jos sattuukin päivä, kun ei inspiraatio ja ajatus kulje. Valokuvannut tunteja, käsitellyt kuvia lisää tunteja. Tämä on kuitenkin myös tuonut sitä tulosta ja onnistumisia, näin lyhyeksi ajaksi blogillani menee siis aika hyvin. Korostan kuitenkin, etten missään mittakaavassa vertaa omaa bloggaamista esimerkiksi Annikaan, minä olen vasta alussa, hyvässä sellaisessa. Joku jossain sanoi, ettei voi tulla ammattibloggaajaksi, ellei jo toimi ennestään kuin ammattibloggaaja. Oman hyvinvoinnin rajoissa tottakai, jottei ajeta itseämme ihan piippuun ja muistetaan myös oikea maailma, eikä hiota ainoastaan kaiken aikaa hienoja pintapuolisia postauksia tarkoin harkkittuine valokuvineen ja valita pitkään täydellisiä somekuvia feediin. Annika kiteytty hyvin koko jutun omassa kirjoituksessaan, suosittelen tsekkaamaan!


Mulle teki todella hyvää olla irti koneesta tuon reissuviikonlopun ajan, irtautua siitä kunnolla ensimmäiseen kerran näinä neljänä kuukautena. Vaikkakin huomasin, että ajatukset on silti paljon bloggaamisessa. Tiedätte myös sen tunteen, kun joku juttu tuntuu niin omalta? Blogi on minulle yksi sellainen. Ja toivon, että se myös pysyy sellaisena, jonka parissa viihdyn ja vietän mielläni paljon aikaani. Sellaisena, josta voin antaa jotain muille.


Muistin reissussa myös keskittyä ihan vain olemiseen, viettää aikaa läsnä Topin kanssa ja nauttia hetkestä ja kauniista merestä. Rakastan merta, se saa aina mielen rauhoitettua ja ottamaan rennosti. Tuosta viikonlopusta sain huomattavasti lisää energiaa ja hyvän jatkumon käyntiin. Rentouttava viikonloppu sai minuun puhtia lähteä eilen treenaamaan pitkästä aikaa ja siitä sain vain lisää virtaa siivota koko asunnon yhtäkyytiä. Hymykin nousee huulille herkemmin. Tästä aion pitää kiinni ja toteuttaa blogin ohella sitä parasta itseäni, viitaten tähän postaukseen. Blogikin on ehkä sisällöltäänkin parempaa teille, kun minun ajatukset ja muistilaput pysyy kasassa!

Blue playsuit from Bik Bok

M ♥

28 kommenttia

 1. Niin asiallista tekstiä!

  VastaaPoista
 2. Wow, mitä kuvia! Oon useasti selaillut sun blogia ja nyt vasta heräsin miettimään, että miksi mä en ole sun lukija? Sun blogi on vaan kaikinpuolin täydellinen. Juuri sopivasti hyvin kirjoitettua tekstiä ja lisänä aivan mahtavia kuvia. Sait musta siis (vihdoin) uuden lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon, tosi piristävää kuulla! Ihanaa, että pidät ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 3. Hyvä teksti! Todella. Vaikka kuinka välillä yrittää tiputtaa tehoja bloggaamisen suhteen ja ottaa vähän kevyemmin niin silti huomaa ajattelevansa sitä koko ajan ja käyttävänsä siihen uskomattomia määriä aikaa. Ei tämä paljon alkuperäiselle postaukselle hävinnyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon! Ja niin niimpä, blogia on vaikea karistaa mielestä! :)

   Poista
 4. ihanaa että et tyydy postaamaan vain asukuvia vaan kirjoitat myös luettavaa tekstiä :) molempi parempi... Taidan laittaa blogisi lukulistalleni.
  http://fluffylelle.com/

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvä teksti johon voi samaistua! En ole ilmeisesti lukenut tarpeeksi tarkkaan tätä blogia koska järkytyin että oot pitänyt tätä vasta 4 kuukautta. Luulin että tämä olisi ollut olemassa jo jotain 2 vuotta, vaikuttaa niin ammattilaismaiselta :-D Kauniita kuvia ja ihana asu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hah voi, joo toukokuun lopulla olen aloittanu bloggaamisen! :D Ei tässä kovin pitkään ole kerennyt, mutta siihen nähden tällä menee tosi hyvin! Tosi kiva kuulla, että vaikuttaa ammattimaisemmalta, siihen yritän pyrkiä! :)

   Poista
 6. Anonyymi8/25/2015

  eksyin sun blogiin annika.o:n blogin kautta ja pakko sanoa, että sä olet kyllä sairaan kaunis! ihana kroppa, täydelliset hiukset ja kauniit kasvot plus lisäks oot tosi fiksun olonen. ei voi kyllä väittää, etteikö ihminen vois olla samaan aikaan sekä kaunis että fiksu! oot aivan upea<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos paljon! <3 Nyt kyllä hymyilen koko loppuillan! Nöyrä kiitos ja kumarrus, tämä oli ihana kommentti! Minusta on jotenkin tosi hienoa, että ihmiset sanoo tälläistä toisilleen, ja ihan yllättäen! :D

   Poista
 7. Anonyymi8/25/2015

  Ihan varmasti kohta tienaat tällä blogillasi, sen verran hienoa työtä olet näinkin lyhyessä ajassa tehnyt ja saanut paljon lukijoita. Kaikista postauksista huomaa selkeästi, että niihin on nähty vaivaa. Lisäksi olet upean näköinen ja muutenkin herttaisen oloinen ihminen!

  Postaustoive: treenijutut! Erityisesti kiinnostaa millaisella saliohjelmalla treenaat, minkä verran sekä harrastatko muuta liikuntaa. Sekä tietty aina myös treenivaatteet kiinnostaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset sinulle! :) Vaivaa on kyllä nähtykin, siitä on aina ihanaa saada hyvää palautetta ja kiitosta!

   Laitetaan postaustoive korvan taakse! ;)

   Poista
 8. Anonyymi8/25/2015

  Nää sun kuvat <3 täydellisiä! Niin tunnelmallisia!
  Mutta vähän tosin häiritsee muutamat kirjotusvirheet, esim. täynä sanasta puuttuu yksi n, se kirjoitetaan täynnä :)
  Terveisin oikeinkirjoituspoliisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! <3 Hah, ihan hyvä vain että niistä muistutellaan! :D Omaa tekstiä kun lukee monta kertaa niin ei lopulta enää edes tiedä mitä siinä lukee...

   Poista
 9. Oooi miten ihania maisemia ja sun paita on aivan taju hieno ! :3

  http://janitaqq.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. oi vitsit miten upeita kuvia! ei voi muuta kun ihailla! :)

  http://powwerful.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Ihan sika upeita kuvia, oot mielettömän kaunis :') Ja toi jumpsuit, i h a n a. <3

  katiannausa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) Niin minustakin! <3

   Poista
 12. Vau ihana valo näissä kuvissa, toimii tosi hyvin!:) Löysin sun blogin demistä!

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin ihana valo sattui sopivasti ja välillä tosi punainen valo ihan luonnostaan, mikä oli minusta aika hauska :D Noniin, siitäkin linkittelystä jotain hyötyä!

   Poista
 13. On joskus ihan kiva lukee tämmösiä blogeja joihin oikeesti panostetaan ja mietitään mitä postata. Kai sen pitäskin olla näin? Kaikki sun kuvat on tosi kauniita ja inspiroivia. Tykkään vaate/ meikki blogeista ja voisin itsekkin ostaa ton shortsi paita hommelin. :) Käy sulle tosi hyvin ja oot kaunis muutenkin. Keep going!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superihana kommentti kiitos siitä! <3

   Poista
 14. Samaa mieltä! Bloggaamisesta usein ajatellaan, että se on nopeaa ja vaivatonta hommaa, joka ei vie päivästä kuin pari hetkeä. Mutta todellisuus onkin sitten jotain ihan muuta... Mutta toisaalta, eipä se niin haittaa, kun siitä nauttii niin paljon :)

  http://minttuviennetta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Aivan totta, se ottaa mutta myös antaa! :)

   Poista

Back to Top