2 plaits & light blue nails


Muistan kuinka pikkutytsynä äiti teki minulle usein letit yöksi päähän, jotta saisin suloiset kiharat seuraavaksi päiväksi kouluun. Nyttemmin ei ole paljoa kiharaa saati lettiä paljon minun päässäni nähty. Tuntui, että ne ei vain ole enää minun näköisiä, siis mitkään letit ja kiharatkin niin vaivalloisia. Break this habit. Tänään sain ystävältäni Lauralta tämän lettikampauksen päähäni meikkihomma -päivän päätteeksi, ja tämä tuntuu minun näköiseltäni ja tässä on pientä särmää. Kaivoin siis tänään pitkästä aikaa meikkisiveltimet, värinapit ja tilpehöörit esille, ei muuta kuin sutimaan! Laurasta tuli ballerinatrillerin Black Swan, siitä lisää myöhemmin.


Näitä lettejä kaksin kappalein on näkynyt jostain syystä Instagram -feedissäni viime aikoina hyvin monien päiden kruunuina. Mulle kans! Minusta ne on niin kivan näköisä, samoin kuin vain yksikin ranskanletti, kalanruotoletti ja lähes poikkeuksetta letit yleensäkin. En vain osaa itse tehdä niitä, voisi ottaa tavoitteeksi opetella vielä tänä kesänä. Ja jääköön nähtäväksi millainen kiharatukka tästä syntyy kun lähden purkamaan. Toivoa saattaa kuvia tänne kiharatukkaisestakin minusta. Vaihtelu on hyvästä ja virkistää, kuten sanotaan.

Croptop from Bik Bok // Earrings from Cubus // Nail polish Rimmel 853 pillow talk

Inspiroivaa viikon alkua! - M ♥12 kommenttia

 1. noi letit on kyllä yks syy minkä takii haluisin pitkät hiukset takas, näiden lyhyien kans ku ei saa mitään tehtyä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo höh :D Kylläpä ne siitä kasvaa!

   Poista
 2. Oi sulle sopii tää lettilookki kyllä tosi hyvin! :) <3 Jos mullakin olis oikeesti pitkä tukka niin haluisin itekin kokeilla kaikkia kivoja lettejä mitä IG:n feedissä tosiaan viimeaikoina on kovasti nähty! Ois hauska nähä susta kiharatukkaisiakin kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) <3 Niin, pitäis tähän omaankin tukkaan enemmän tehdä kaikkea jännää kun tässä päässä tätä matskua kuitenkin olisi! Haha niin mustakin pitkästä aikaa! :D Tää vähän tahtoo vaan olla sellasta hiusta ettei oikein pysy kiharalla kovin hyvin vaikka oliskin muotoilutuotteet alla..

   Poista
 3. Tosi kivannäköiset nuo letit! :) Itse haluaisin osata tedä ranskanletin, sillä siitä saa paljon villimän kiharapehkon aikaan kuin normileteistä :D Kivan oloinen blogi siulla, jäänkin seurailemaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hehe jep huomasin tänä aamuna kun purin nuo.. :D Ihana kuulla että pidit, tervetuloa vain! <3

   Poista
 4. Sun hiukses näyttää niin täydellisiltä ja letit on kyllä nättejä! Alan olla jo vähän kade hiuksilles :D
  Itsekin osasin aikasemmin vain normiletin, mutta kun aloin tehdä joka ilta erilaisia lettejä niin yllättävän nopeasti oppi! Myös "hollantilainen letti" näyttää hauskalta. Eli tekee letin muuten samanlailla kuin ranskalaisessakin, mutta pujottaa hius osiot alakautta (itse teen normaalin letinkin alakautta pujottamalla, joten en perus-ranskista niin hyvin osaakkaan).

  Pikkusiskonblogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kiitos! :D Pitää itsekin oikeasti opetelle, kuulostaa kivalta tuo hollatilainen!

   Poista
 5. Kivan näköset letit, sopii sulle tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi7/22/2015

  Oi oot kyllä upea ilmestys! Ja noi hiukset <3
  P.s. plait = yksi letti, 2 plaits = kaksi lettiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) voi hups tuo nyt olis pitänyt tajuta kyllä jo itsekin.. :D

   Poista

Back to Top