Relaxing sunday


Sunnuntai. Ihan oma fiiliksensä! Pitäisi olla sellainen oma tunnelma määritelmä sanalle sunnuntai, tai kyllä sellainen jossain määrin onkin. Jos kysytään miten menee, niin voisin vastata että ihan perus sunnuntai, ja sitten ymmärrettäisiin että okei iisiä fiilistä siis.Sunnuntaisin tulee yleensä vain oltua ja himmailtua. Oli sitten railakkaampi lauantai takana tai ei. Toisten mielestä sunnuntait on ehkä tylsiä, mutta minusta sellaisia tylsiä hukkapäiviä saa ollakin. Puhuin aiemmin maanantain fiiliksestä, ja siitä että jos en ole kotona viikonloppua niin minun on aina päästävä kuitenkin sunnuntaina palaamaan, jotta voin aloittaa viikon kunnolla. Silloin suunnitellaan tuleva viikko. Sunnuntaisin tehdään yleensä niitä rentouttavia juttuja ja kuunnellaan omaa fiilistä enemmän. 


Jokainen tottakai rentoutuu omalla tavallaan, minulle se tarkoittaa yleensä sunnuntaisin kotipäivää, ollaan poikaystävän yhdessä kotona jos suinkin mahdollista ja vietetään laatuaikaa. Tehdään hyvää ruokaa, ehkä herkkujakin. Katsotaan jotain leffaa ja suunnitellaan seuraavaa viikkoa. Sään salliessa voisi käydä ulkonakin kävelemässä, kesäisin varsinkin ihan parasta, kun voi kävellä lyhyen matkaa illalla kun on vielä lämmin ja käydä uimassa viereisessä lammessa. Ehkä jätskin kautta kotiin.

Sunnuntaisin ladataan akkuja viikkoa varten ja löhöillään! Tehdään ehkä sellaisia juttuja jotka ei välttämättä ole niin tarpeellista, vain niitä juttuja joista nauttii. Nauttikaa tekin sunnuntai -fiiliksestä! 

Kuvissa Kuningatar -raakakakun jämistä tehtyä Kuningatar -smoothieta!

- M ♥

10 kommenttia

 1. ihana banneri ja muutenkin kivoja kuvia täällä :) Hyvää kesää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin sinulle! :)

   Poista
 2. Vau miten hienoja kuvia! Niin söpöjä noi purkit :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno banneri! Kiva blogi, hienoja kuvia ja oot tosi kaunis :)

  http://korpikovikset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oi etttä miten ihanan kiva blogi sulla, just tällaisista tykkään, saitpa siis lukijan! :-)

  https://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Tervetuloa vain!

   Poista
 5. Sunnuntait on kyllä ihan parhaita, koska yleensä ei oo pakko tehdä jotain, muttei myöskään haittaa jos ei tee yhtään mitään x) Ihana päivä siis! :-)

  VastaaPoista

Back to Top