In the street


Croptop H&M // Skirt BikBok // Belt Seppälä // Sweater IvyRevel // Shoes Vans Autentic

Tiedätte sen fiiliksen, kun joku juttu mitä olette pitkään miettineet haluatko vai ei, löytyykin yllättäen alesta? No nyt se ainakin lähtee kassan kautta kotiin, kun hintakin jo puolittui! Tämä ihanuus ihan uus hame on sellainen, mitä pitkään BikBokissa katselin mutten kuitenkaan ostanut. Siitä huolimatta palasin aina uudelleen sitä katsomaan ja ihastelemaan, mitä jos sittenkin... Minusta sellainen mikä jää mieleen kummittelemaan kunnes sen on ostanut, pitää ostaa. Jos et todella sitä haluaisi niin sitten se unohtuisi mielestäkin. Itseasiassa tämä vyötäisillä oleva IvyRevelin collegepaita on myös sellainen pitkään harkittu ja aina uudelleen mieleen tupsahtanut rakkausvaate.

Olen oppinut harkitsemaan vaateostoksiani, en enää vain päättömästi ostele kaikkea ihanaa ja sitten niitä vaatekappaleita pursuaakin kämppä pullollaan.  Silti niistä ehkä puolet jää käyttämättä, unohtuu tai myöhemmin saat miettiä, että mitä oikein ajattelit, kun ostit niin huonosti istuvan paidan. Kuulostaako tutulta? Perusnyrkkisääntö; mieti tarkkaan haluatko sen todella, jos sinua harmittaa pitkään, että se ihanuus jäikin kauppaan, niin hae se! Jos unohdat sen, et sitä tarvitse tai tule todennäköisesti edes käyttämään. Aina parempi jos se sinä jahkailun aikana pudotti puolet hinnastaan ja tekee päätöksestä helpomman!

-M ♥

14 kommenttia

 1. Kävin itsekin bikbokin alessa ja ahh kuinka paljon ihania vaatteita alessa! Kiva asu myös sulla.:)

  VastaaPoista
 2. Siis vau miten upeita kuvia täällä! Sen lisäksi kirjotat tosi mielenkiintosesti ja blogin ulkoasu on hieno! Sait kyllä uuden lukijan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiitos! :) Tervetuloa vain!

   Poista
 3. Tosi ihana asu ja hyvä teksti! :)

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. vau. Sun kuvat on oikeesti laadukkaita ja tietyllä tapaa erilaisia. Plussana vaikutat tosi kivalta persoonalta jajaja mua harmittaa ko menin sanattomaksi :D Jäin seuraamaan!

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon! Ihana kommentti! :)

   Poista
 5. Apua nyt löyty täydellinen blogi pitkästä aikaa!! Blogin ulkoasu on tosi miellyttävä, ja oot tosi kaunis ja mukavan oloinen ja omaat tosi kivan tyylin sekä kuvat on just sopivan kokoisia ja laadukkaita. Jään todellakin seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua miten ihana kommentti! :D Kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan!

   Poista
 6. Ai että rakastuin näihin valoisiin ja laadukkaisiin kuviin! ♥_♥

  VastaaPoista
 7. Eksyin tänne sun blogiin tänään ekaa kertaa ja pakko liittyä lukijoiden joukkoon heti! :) Sulla on tosi inspiroiva tyyli (ja upeet hiukset) ja ihania kuvia.Tykkään tästä blogin ulkoasusta myös; tää on tarpeeksi selkeä.

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Kiitokset ja tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista

Back to Top