Denimiä ja ihmetyksiä

Dr. Denim pants from Carlings // Denim blouse from MANGO  // Necklace from Gina Tricot // Slip In Sneaker from NLY Shoes (HERE)


Niitä kesäviboja nyt ei oikein hirveän paljoa vielä heru, johtuen kylmemmästä säästä, mutta kyllä lämpö sieltä vielä tulee. Näin ainakin jaksan uskoa. Vaikkei täysin kesältä vielä tunnu, niin saatiin aurinkoa näihin kuviin kuitenkin pilkahtelemaan! Kävimme eilen ihan kadehdittavan kuvauksellisen Kian kanssa vähän kuvailemassa Jyväskylän satamassa. Niin siistiä katsoa, kun joku osaa olla niin luontevan oloisesti kameran edessä ja kaikki toimii, mitä sitten tekeekään! Ehkä se tulee itselläkin luontevammaksi, mitä enemmän kameran tällä puolen poseeraa. Olen tähän mennessä tottunut enemmän olemaan kameran sillä kuvaajan puolella. 

Siinä valokuvaillessa siihen sitten kurvasi yllättäen mies, jolta löytyi kuvausvälineitä jos jonkin laisia L-sarjan putkea myöten. Häneltä saatiin vinkkejä kuvaamiseen ja siinähän kävi niin, että mies sitten valokuvasikin meille kuvia meistä! Ihan mielenkiintoinen kuvausreissu siis takana ja elämän ihmetyksiä. Ylemmät kuvat minusta kuvasi anna&ellit -nimen alla bloggaava Kia ja hauskan hymyilevän kuvan tässä alla nappasi tämä valokuvaajamies. 

Kian ihanan inspiroivaa Kia Karin -lifestyleblogia sekä upeita kuvia ja fiiliksiä Kian osalta kannattaa käydä kurkkailemassa täältä! Yhteistyötä Kian kanssa toivottavasti nähdään jatkossakin!

-M ♥


14 kommenttia

 1. Tosi kivoja kuvia! Varsinkin toi alin hymykuva on ihanan pirteä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja vitsi ootte kauniita molemmat! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi muodikas asukokonaisuus. Tyylikkään yksinkertainen mielenkiintoisilla yksityiskohdilla :) Olette Kian kanssa tosi kauniita.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia taas kerran!:-) Toi vika varsinkin niin iloinen ja luonnollinen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Viimeisestä toivottavasti välittyy juuri se aitous :)

   Poista
 5. Wow, näytät jotenkin niin paljon Jenni Vartiaiselta että ihan hämmenyin aluksi :D Ihana toi sun asu!

  http://rhythm-inside.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah kiitos! :D On tuota joskus kuultu ennenkin..

   Poista
 6. Ihania kuvia ja ootte molemmat tosi kauniita. Sulla on myös tosi kaunis hymy! :)

  VastaaPoista
 7. Huh oot kyllä todella kaunis, ja sulla on aivan makee tyyli! :-) mahtavaa kun sulla on tosi paljon erilaisia asuja (täällä blogissa) ja silti jotenkin niissä säilyy joku sellanen juttu, että näyttää ihan sun tyylisiltä ja jotenkin pitää semmosta 'samaa linjaa'. Vautsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei miten ihana kommentti! Sitä toivonkin, että tyyli olisi jollain tapaa yhtenäinen ja minuksi tunnistettava joka kerta, vaikka erilaisia asuja olisikin :) Kiitos paljon!

   Poista

Back to Top